Mijn dinsdag

Vanmorgen bijtijds opgestaan, rustig ontbeten en mijzelf voorzien van make-up. En terwijl ik aan het opmaken ben, ook even m’n Netflix aan gezet. Heerlijk om tussendoor even een serie te kijken. Kijken jullie ook series op Netflix?

Rond een uur of 11:30uur een wandeling door het bos gemaakt met de hond. Het was gelukkig nog droog en de zon liet zich ook nog af en toe zien. Heerlijk die buitenlucht.

De wasmachine heeft ook nog twee wasjes gedraaid en heb een kamer opgeruimd want die stond beetje vol met vanalles. ’s Middags ook nog even aan m’n diamond painting gezeten. Ben voor m’n nichtje met een grote bezig en bijna op de helft dus het schiet al aardig op. Moet er alleen nog wel een mooie lijst voor kopen. Maar ik heb nog de tijd.

Vanavond lekker pasta gegeten en daarna gelijk door naar de sportschool, even anderhalf uur bezig geweest. Daarna thuis lekker op de bank gezeten met een kommetje chocolade-ijs met slagroom. Jammie.

Eigenlijk heb ik nog 1,5 week vakantie maar aangezien het mooie weer foetsie is ga ik vanaf morgen toch maar werken. Ze kunnen me wel gebruiken hoorde ik gisteren en vind het anders ook zonde van m’n vakantie-uren, wie wat bewaard heeft nog wat. Dus morgen gaat rond 6:10uur de wekker weer…..gaaaaap.

Dus ik ga nu de hond uitlaten en m’n bedje in.

Hele fijne avond nog en welterusten voor straks.

2 gedachten over “Mijn dinsdag”

    1. Ik kijk nu naar The Missing. Vind het beetje vage serie over dat een kindje verdwenen is. Je zou zeggen stop dan met kijken, maar toch blijf ik kijken om te willen weten hoe het afloopt…volgens mij ben ik nu bij een aflevering dat er een tweede kind is verdwenen. Lijkt heel klein beetje op de verdwijning van dat kleine meisje uit Portugal zit ik mij nu te bedenken.
      Pff moet er niet aan denken als dit je als ouder overkomt.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s