Afgelopen weekend

Gisteren een redelijk rustig zaterdagje gehad. ‘s Morgensvroeg met de hond wezen wandelen. Daarna ontbijtje genomen, make-up opgedaan terwijl m’n Netflix weer aan staat. Ik ben de serie: The Missing aan het kijken. Moet alleen zeggen dat ik nog niet echt weet wat ik er van moet vinden… Ben bij aflevering 7 van het 1e seizoen. Het gaat om een jongetje van ik geloof een jaar of zeven wat op mysterieuze wijze is verdwenen.

Aan het eind van de ochtend hebben we vast boodschappen voor de aankomende week gedaan, binnen is binnen.

Heb nog even een momentje relaxen gepakt en ben dus even met m’n diamond painting bezig geweest. Die ben ik aan het maken voor m’n nichtje. Even uurtje wezen ontspannen.

Daarna naar de kapper gegaan want ik irriteerde mij mateloos aan m’n haar. Dus dan is het tijd om weer wat punten te knippen. Hik heb geen vaste periode om m’n haar te laten knippen (bijv. iedere 6 weken, dat vind ik zo snel/kort). Ik ga meestal wanneer ik merk dat m’n haar gewoon niet meer zit en m’n punten te dun zijn. Nou dan is het ook echt wel nodig. Nadeel hier van is wel dat er dan meestal wel een redelijk stukje van af moet….maar dan zit m’n haar wel weer beter en het ziet er dan ook gelijk een stuk voller uit.

Nadat m’n haar geknipt was liep ik even…..1 van mijn favo winkel binnen: de action. Altijd leuk om er even te neuzen. Nadeel, ik loop altijd wel met iets de winkel weer uit. Maar dit keer ging ik met een doel. Ik moest een muismat halen, dat is gelukt…….maar m’n ook viel op iets wat ik op FB voorbij had zien komen van de actionpagina. Namelijk diverse nieuwe diamond paintings! En echt, ik liep daar ook toevallig tegen aan en er lagen er nog 2! Ik dacht voor die paar euro neem ik er mooi 1 mee. Dus zogezegd zo gedaan. Heb er een van een schildpad. Het formaat is 30×40. Dus valt mee. Heb ik in ieder geval een extra in huis. Iemand deze toevallig gemaakt?

En vandaag was niet veel anders dan gisteren, hond, ontbijten, make-up, even uurtje painten…. en ben ook nog even wat wezen schuren buiten aan huis. Ja ja klusjes aan huis moeten ook gebeuren.

Verder nog een was laten draaien en een lastig gesprek met een pubertje gehad. Pfff valt niet mee allemaal. Hoop dat het morgen op het werk wat rustiger is nav van dat gezeik afgelopen week.

Dit was het weer voor vandaag, ga nog even een wandeling maken, douchen en dan gauw m’n bed in. Morgen gaat om 6:10uur de wekker weer.

Wens jullie nog een fijne avond toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s