Klussen aan het huis

Afgelopen woensdag had ik een vrije dag en zijn we bij wat kozijn winkels wezen kijken. Beetje oriënteren. We willen het een en ander vervangen aan het huis en hebben dus een offerte laten maken. Hmmm aardig kostenplaatje. Dus we denken er aan om toch het hoog nodige aan te gaan pakken. We hebben namelijk twee raampjes boven waarvan de kozijnen echt niet meer goed zijn, èn er zit nog enkel glas in. Dus die moeten sowieso vervangen gaan worden. Zelf vinden we antraciet aluminium kozijnen het mooist. Het is wel iets duurder als kunststof, en het is onderhoudsvrij. Dat is wel fijn. We gaan de andere kozijnen, die eigenlijk ook moeten, maar in etappes vervangen.

Het was een mooie dag dus nadat we uitgekeken waren zijn we even bij La Place buiten op het terras in het zonnetje wat wezen drinken met wat lekkers erbij.

Donderdag heb ik thuis gewerkt. Tussendoor nog wezen wandelen met de hond en een was laten draaien en buiten opgehangen. De was was lekker snel droog door het zonnetje.

Vandaag had ik vrij genomen en zijn we weer druk bezig geweest met schoonmaken en schilderen van de buitenkant van het huis. Zijn er maar vroeg uit gegaan want schilderen in die warmte is ook niet wat. Maar wat is het mooi opgeknapt zeg. Daar hoeven we de aankomende jaren even niet meer naar om te kijken.

Tussendoor ben ik nog wezen wandelen met de hond en zijn we ook nog stuk door het bos wezen lopen. Onderweg nog wat foto’s gemaakt. Een van vanmiddag en de ander vanavond.

Aan het einde van de middag zijn we nog even anderhalf uur wezen sporten. Was er lekker rustig. En van sporten krijg je ook nog trek, dus als avondeten aten we heerlijk opgerolde Turkse pizza.

Ik wens jullie nog een fijne avond en een heel mooi zonnig weekend toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s