Laatste mooie dag…?

Even een korte terugblik van de afgelopen dagen.

Woensdag had ik een dagje vrij genomen vanwege het mooie weer. Aangezien ik toch eerder was gaan werken in m’n vakantie, En ik dus nog vrije dag over heb. We zijn met de hond naar het Erkemederstrand geweest omdat je daar een hondenstrand hebt. Daar heeft ze leuk met andere honden gespeeld en voor haar doen ook een beetje gezwommen. Zodra ze namelijk het water in liep tot ze eigenlijk geen bodem meer voelde ging ze toch maar snel weer terug! Hahaha echt een chicken! En ’s avonds na het eten weer een bezoek gebracht aan de sportschool en dik anderhalf uur gefitnesst.

De donderdag was ik begonnen met een lekkere lange wandeling met de hond. Daarna m’n laptop met beeldscherm klaargezet want ik had een dagje thuis gewerkt.

Vrijdag gewerkt op kantoor en in de pauze ben ik met een collega even wezen wandelen naar wat winkeltjes in de buurt. Was eigenlijk van plan om eind van de middag wat eerder naar huis te gaan want wilde eigenlijk nog even naar de Pandora winkel toe. Heb namelijk een ring waarvan een steentje uit is en die wil ik laten repareren. Maar aangezien ik druk in gesprek was met wat collega’s is het er niet van gekomen. Was zelfs later thuis dan dat ik eigenlijk hoefde…nou ja heb ik weer wat gespaard. Komt altijd wel weer van pas. En aangezien het vrijdag was, ook die avond weer naar de sportschool geweest. En daarna lekker op de bank gezeten met een bakje chocolade ijs met slagroom.

Vanmorgen er redelijk vroeg uit gegaan voor de hond (kan ik morgen keer uitslapen) en toen rustig ontbijten gegeten met ondertussen een stukje van m’n Netflix serie gekeken: Orange is the new Black. Verder de tuin weer zit klaar gemaakt, kussen op de stoelen, tafelkleed over de tafel, zonnescherm en parasol uit. Ga nu zo eerst even m’n fiets schoonmaken want die ziet er een beetje vies uit. En daarna fiets ik toch maar even naar de stad om m’n ring weg te brengen….en waarschijnlijk zit het er in dat ik nog even in winkels ga kijken. En als ik daarna zin heb ga ik m’n nagels maar weer eens onder handen nemen want die zijn wel weer aan een opknapbeurt toe.

Ik wens jullie een heel fijn en mooi ☀️ weekend toe.

Liefs x

4 gedachten over “Laatste mooie dag…?”

  1. Ok, die zal over een uur hier ook zijn vrees ik. Nu is het nog droog….
   Maar heb al wel de stoelkussen naar binnen gebracht en parasols ingeklapt.
   Ach de tuin kan wel een bui gebruiken. 🙂

   Like

 1. gister avond heeft het bij ons ook nog een flinke regenbui gevallen was wel even lekker alles knapte er wel van op hoop dat je vandaag nog wel van het middag zonnetje kon genieten en het niet te grijs is geweest

  Geliked door 1 persoon

  1. Het heeft hier inderdaad ook geregend en geonweerd.
   En vandaag was gelukkig ook nog een hele mooie zonnige dag geweest. Ik dacht dat het de hele dag bewolkt zou zijn, maar dat was anders. 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s