Welke smaak thee?

Gewone maar ook zo veel smaken…Ja ik heb het over thee. Zelf ben ik een echte thee liefhebber. Waarschijnlijk omdat ik geen koffie drink?! Heb het vroeger wel geprobeerd maar vind het toch echt niet lekker. Vroeger als kind dronk ik m’n (gewone) thee altijd met een anijs blokje erin. Vond ik zooooo lekker……toen. Maar denk dat ik nu maar over sla. 😁 Het was altijd gewone thee of earl grey. Maar daar ben ik eigenlijk van af. Ik vind smaakjes thee wel lekker. Oké, niet alles dan. Een paar van m’n favorieten zijn: aardbei (of course), bosvruchten, tropische vruchten, kersen, mango, herfst- en winterthee. Maar die laatste twee vind ik lekker smaken bij die seizoenen. Waarom? Geen idee eigenlijk. Meestal hebben we thee voor een kopje van pickwick of yellow label van Lipton en soms eigen merk van AH.

‘s Morgens begin ik de dag met een drinkyoghurt of smootie. En overdag op het werk drink ik thee, in afwisseling met water, een choco de lux of beetje menglimonade in wat water. En in de wintermaanden ‘s avonds een kopje thee met een koekje er bij. Het nadeel van mijn theedrinken is, dat ik er wel wat suiker (op t werk) of honing (thuis) in heb. Niet echt gezond, ik weet het, maar anders vind ik het echt niet te drinken.

Wie van jullie drinkt ook graag een kop of mok thee? Ben je dan meer van zoete smaken, kruidige thee, lekker verse munt thee of gewoon gewone thee?

Groetjes van mij. 🙂💋