Verandering in huis 🏡

De afgelopen dagen heb ik het redelijk druk gehad. Zowel privé als op het werk. Vandaar dat je geen nieuwe blog voorbij hebt zien komen. Hoewel ik wel m’n gedachten hier had om te bedenken wat ik eventueel vast in concept kon neerzetten. Moet dat echt gaan gebruiken want dat scheelt weer. Het schort er alleen beetje aan dat ik niet veel inspiratie heb. Zoveel maak ik ook weer niet mee als je fulltime baan hebt en drie keer in de week sport. Maar goed, ga m’n best weer doen.

Maandag was een drukke dag op het werk, meestal op de maandag. Veel werk, vragen van medewerkers en ook nog tussendoor overleg. Gisteren had ik een studiedag maar er kwam weinig van studeren omdat ik m’n laptop van werk open had en toch tussendoor met m’n reguliere werk bezig was.

Op dit moment zit ik in de trein naar Utrecht, op weg naar de opleiding. (Dus mooi even de tijd om een blog te maken, i.p.v. nog even m’n stukken door te lezen). Wordt weer een lange dag. Heb het kort na de lunch ook altijd vaak gehad. Kak ik beetje in en neem ik minder op. Dus we zullen zien hoe deze dag zal zijn.

Vorige week zijn we naar Hilversum geweest om twee zwart leren fauteuils op te halen. Die hadden we op marktplaats gezien. Zijn echt nog als nieuw, dus zijn er echt blij mee. Ook zijn we al een tijdje op zoek naar een andere bank. Ook op marktplaats wezen zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Uiteindelijk hebben we toch voor een nieuwe gekozen en zijn geslaagd bij Pronto. Mooie hoekbank antraciet grijs met twee losse hoofdsteunen en mooie rvs pootjes. (Andere als op de foto) . Deze hadden we paar weken terug al gezien maar nu besteld. En dan geduld hebben want eer dat die binnen komt zitten we tegen de kerst aan. Hoop dat hij wel nog voor die tijd binnen komt.

Ook zijn we dus nu op zoek naar een andere salontafel. Hebben een hele mooie gezien maar die is niet op voorraad. Zilveren kiezelstenen, zie de foto hierboven. Maar het heeft geen haast dus blijf gewoon neuzen op het internet.

Zo, toch nog wat kunnen schrijven. Wens jullie een hele fijne dag vandaag. 💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s