🍁 Hallo oktober 🍁

Het is alweer oktober. Het is ook echt te merken, eerder donkerder de bladeren aan de bomen verkleuren en vallen van de bomen, regenachtig weer, het wordt langzaam kouder en krijg beetje moeite om m’n bed uit te gaan ‘s morgens. Best jammer maar vind het wel weer gezellig om dan weer in huis het gezellig te maken met kaarsjes aan. Heeft ook wel weer wat…maar niet te lang.

Vorige week fietste ik door een straat met aan weerszijden boompjes. Die waren helemaal geel gekleurd! Echt zo mooi! Was zo afgeleid daardoor dat toen het in mij op kwam om daar een foto van te maken ik er al voorbij was. Had bijna terug gefietst daarvoor. Dacht, neh dat is beetje overdreven, er komt vast wel weer een nieuwe kans. Jammer, had graag die foto met jullie willen delen.

Ik wil dat toch meer gaan proberen, mooie momenten vastleggen. Dan gebruik ik m’n camera ook eens wat vaker. 📸 En misschien dat het mij dan ook helpt om hier wat vaker wat neer te zetten naar aanleiding van de foto’s.

Afgelopen zaterdag hadden we onze buurt-bbq. We moesten ons eigen stukjes vlees en drinken meenemen en voor de rest werd gezorgd, zoals de bbq’s, partytenten, stokbrood, salades, saus, etc. Het was wel leuk om te zien wie er allemaal in de straten wonen. Paar bekende gezichten van mensen die ik tegen kom als ik de hond uit laat. We zijn tot een uur of half negen gebleven want we gingen nog op visite bij vrienden. Daar was het ook heel gezellig, we lagen pas om 4:30uur in bed! 🤭 Dat was een hele lange avond/nacht.

Zondags lekker niks gedaan. Even beetje bijkomen. Had de stofzuiger door het huis gehaald en de dweil. Toen naar F1 gekeken. En verder lekker wezen bankhangen. En de moeheid die dag viel mij reuze mee gelukkig.

Gisteren weer een drukke maandag op het werk gehad met meerdere overleggen. Daarna thuis gegeten en door naar de sportschool. En vandaag thuis gewerkt en vanavond visite gehad. Zij zijn net half uurtje geleden naar huis gegaan. En ik dacht….ik ga een blog maken, bij deze. Maar morgenochtend gaat de wekker weer dus ik ga m’n jas aan doen en een plu ☔️ pakken want de hond moet er ook nog uit.

Wens jullie een hele fijne avond en voor morgen een hele fijne dag.