Op zoek

Zaterdagavond

Gaap, sorry ik zet even neer hoe ik mij voel. Moe. Heb daar de laatste dagen meer last van, overdag maar ook in de avond. En hoe het komt, geen idee.

Donderdagmiddag was m’n moeder met haar vriendin even op bezoek geweest omdat ze een nachtje gingen overnachten in de stad. Ze had een bakje met zelfgemaakte bami meegenomen en lekkere kippendijen. Het had heerlijk gesmaakt. Vrijdag zouden ze de stad in gaan om te winkelen. Ik moest gisteren gewoon werken maar ze vroeg of ik ook zin had om mee te gaan. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Dus had op het werk geregeld dat ik een half dagje ging werken en ben rond één uur naar de stad gegaan. Zij waren er ‘s morgens al naar toe gegaan want ze wilden ook nog even over de markt lopen. Helaas zat het weer niet mee want het had de hele dag geregend.

We waren in de winkel Costes en zag daar genoeg leuks. En ik was een beetje op zoek naar een nieuwe tussenjas. De jassen die ik nu heb zijn of te dun of te warm. Maar was in die winkel niet geslaagd daarvoor. Wel had ik een leuke zilveren ringen riem gezien. Die kun je dan op een lange trui of jurk dragen. Heb er nog geen foto van gemaakt maar die zal ik eerdaags even maken en hier plaatsen.

Verder hebben we samen ook nog heerlijk geluncht. Daarna zijn we langzaam door de winkelstraat terug gelopen richting de auto. M’n moeder en haar vriendin hadden voor ik kwam al aardig wat winkeltjes gezien omdat ze er eerder waren als ik, dus ik ben niet veel winkels in geweest. Vandaag dus nog een kleine poging gedaan maar was niet echt een succes. Heb wel een mooie jas bij de WE gezien maar die vond ik toch echt nog te duur. Dus die heb ik maar laten hangen. Hoop dat ze snel weer een keer sale hebben.

Ook ben ik nog op zoek naar leuke zwarte of bruine laarsjes/boots. Volgens mij is dat op dit moment beetje in want overal waar ik kijk zie ik zie. Heb wel een paar leuke gezien bij Van Haren en bij Schuurman Schoenen. Denk dat ik van de week nog maar eens rustig moet gaan kijken en passen.

Zondagavond

Vandaag was echt een thuis zijn dag. Vanmorgen bijtijds er uit gegaan om de hond uit te laten. Daarna op m’n gemak ontbijtje gemaakt, bolletje en croissantje met kaas, glas drinkyoghurt en een kop thee. Ondertussen opmaken en Netflix aan. Een was die er nog hing opgevouwen, een zwarte was en een was met jassen laten draaien. Daarna even aan m’n bureau op zolder gezeten om een stukje wezen diamond painten. Heerlijk ontspannen. Na dagen toch ook maar wat strijkgoed weggewerkt. Ook heb ik m’n zomerkleding maar eens uit de kast gehaald. Heb weer wat extra ruimte in de kast fijn. Moet alleen nog m’n shirts netjes opnieuw opvouwen. Heb daar zo’n hekel aan. Maar heb ik een oplossing voor, een mooi vouwrek. Moet zeggen: best handig.

Het bed is ook verschoond en straks weer lekker in een fris schoon bedje slapen. Nu nog even kopje thee drinken en dan ga ik de hond uitlaten, douchen en naar bed.

Wens jullie een fijne avond.

Eén gedachte over “Op zoek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s