Nieuwe….

Gisteravond was er voetbal op tv… 🙄 Toen dacht ik, laat ik eens een nieuwe blog maken. Ga ik eerst een leuke imago zoeken op Pinterest….nou het werd al laat dat ik bloggen niet was gelukt. 😒 Maar zit nu in de trein naar Utrecht voor m’n werk en dacht, ik nu ga ik wel wat neerzetten hier.

Drie weken geleden stond ik op met pijn in m’n onderrug. Dit straalde gelijk uit naar m’n bil en twee dagen later naar m’n voet. Dacht echt wat heb ik nu dan weer. Gelijk op internet wezen speuren en de fysiotherapeut gebeld voor een afspraak. En het blijkt dat ik last heb van m’n ischias. Echt zo balen want mocht dus ook niet meer sporten, het ging net zo lekker. Nu ben ik bezig met twee keer per dag vier oefeningen te doen in opdracht van de fysiotherapeut. En moet zeggen drie weken later: het gaat gelukkig langzaam weer beter. Voel m’n spier nog wel met bepaalde bewegingen maar het ‘dooie’ gevoel in m’n been en hak is er nog wel. Aankomende vrijdagochtend weer naar de fysio.

Vorige week donderdag hebben we eindelijk onze nieuwe bank binnen gekregen. Echt zo fijn, kan weer lekker zitten. Het weekend voor die donderdag hadden we twee muren een kleurtje gegeven. Een wand is antraciet en de andere is een zachte pastel kleuren groen. Aankomende maandag krijgen we onze tv-meubel, salon tafel en opbergkast binnen. Dan is het echt bijna af in de woonkamer. We moeten alleen nog een kleed uitzoeken.

Van de week de laatste steentjes neergelegd. Eindelijk is de painting af voor m’n nichtje. Nu nog een mooie lijst kopen en inpakken. 🎁 Heb nog een reserve painting van de Action: een schildpad. Ga nog wel een nieuwe bestellen en ik denk dat t een foto word. Maar eer dat die binnen is zijn we weer paar weken verder. Dus heb gelukkig wat achter de hand. Painten jullie ook?

Wens jullie een fijne woensdag toe. 🍁🍂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s